Copyright

De patronen van het "Randje per Week" zijn weliswaar gratis, maar zijn en blijven eigendom van Simone de Jong van Atelier Soed Idee en Annelies van den Bergh! Je mag ze voor EIGEN GEBRUIK downloaden en printen, maar NIEMAND mag ze elders publiceren, kopiƫren of delen op Facebook, Pinterest etc.!!!
The charts of "Randje per Week" ar free, but are still Copyright protected and owned by Simone de Jong of Atelier Soed Idee and Annelies van den Bergh! You can download and print them for your OWN USE, but NOBODY is allowed to publish, copy or share them to Facebook, Pinterest etc.!!!
Om de patronen op te slaan: klik met de linkermuisknop op de afbeelding om deze te vergroten, klik vervolgens met de rechtermuisknop en sla de afbeelding op op je computer. Print het patroon vervolgens vanaf je computer. Ieder patroon begint steeds met een enkele rij kruisjes, wat de laatste rij is van vorige week (deze dus niet borduren).
Op het blog van Annelies vind je iedere week de achtergrondinformatie en het originele schoollapje, waar de randjes vanaf komen.
To save the charts: click with your left mousebutton to enlarge the picture, then click right mousebutton and save picture on your computer. Print the chart from your computer. Each chart starts with a single row of stitches, which is the last row of last week (you don't stitch these).
At Annelies' blog you'll find each week the background information and the original School Sampler, where the Randjes come from.

zondag 29 december 2013

Banner

Deze Banner heeft Marga Pieper voor ons gemaakt!
Als je wilt kun je hem op je blog plaatsen met een link naar ons blog. http://randjeperweek.blogspot.nl

This Banner is made by Marga Pieper for us!
If you wish you can add this on your blog with a link to our blog: http://randjeperweek.blogspot.nl/

7 opmerkingen:

 1. Hij staat erop!
  saskiasquiltkamer.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, nu kan ik ook reageren!
  Dank daarvoor!
  Je banner staat nu ook op mijn blog:
  http://saskiablog.gijselhart.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hem er ook opgezet, een heel gedoe maar het is gelukt, ik ben niet zo goed met die dingen...blog: http//www.naaldendraadschoten.blogspot.com
  Carine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een enorme rij met deelnemers.
  Maandag 6 jan. zijn mijn lessen weer begonnen. En waar praten de dames over. "Randje per week". De meesten maken de randen op borduurstof voor in hun pronkrol.
  Ook de dames zonder computer (bestaan nog steeds) geef ik de gelegenheid om deze randjes toch te kunnen maken.
  Wat een enorm succes, bedankt allen die dit mogelijk maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hij staat erop !

  http://hobbyjacqueline.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Doe ook mee, ga zo bestellen...hou enorm van borduren, ook uitdagging

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik krijg het plaatsen van de banner op mijn blog niet voor elkaar. Hoe hebben de anderen dat gedaan? Waar kan ik de html code vinden?
  Groeten, Rietje de Jong van Boekerietje.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bericht!

Thanks for your comment!