Copyright

De patronen van het "Randje per Week" zijn weliswaar gratis, maar zijn en blijven eigendom van Simone de Jong van Atelier Soed Idee en Annelies van den Bergh! Je mag ze voor EIGEN GEBRUIK downloaden en printen, maar NIEMAND mag ze elders publiceren, kopiëren of delen op Facebook, Pinterest etc.!!!
The charts of "Randje per Week" ar free, but are still Copyright protected and owned by Simone de Jong of Atelier Soed Idee and Annelies van den Bergh! You can download and print them for your OWN USE, but NOBODY is allowed to publish, copy or share them to Facebook, Pinterest etc.!!!
Om de patronen op te slaan: klik met de linkermuisknop op de afbeelding om deze te vergroten, klik vervolgens met de rechtermuisknop en sla de afbeelding op op je computer. Print het patroon vervolgens vanaf je computer. Ieder patroon begint steeds met een enkele rij kruisjes, wat de laatste rij is van vorige week (deze dus niet borduren).
Op het blog van Annelies vind je iedere week de achtergrondinformatie en het originele schoollapje, waar de randjes vanaf komen.
To save the charts: click with your left mousebutton to enlarge the picture, then click right mousebutton and save picture on your computer. Print the chart from your computer. Each chart starts with a single row of stitches, which is the last row of last week (you don't stitch these).
At Annelies' blog you'll find each week the background information and the original School Sampler, where the Randjes come from.

dinsdag 21 januari 2014

Randjes Bee


Op zaterdag 29 maart a.s. is er een grote "Randjes" Bee in Vaassen!
Op dezelfde plek waar het idee van het "Randje per Week" is ontstaan, organiseren we weer een gezellige middag. Helaas kan Annelies van de Bergh, om gezondheidsredenen deze middag niet aanwezig zijn met haar schoollapjes...

Je bent vanaf 13.00 uur van harte welkom bij speeltuinvereniging "De Kouwenaar" aan de Woestijnweg 61 in Vaassen. Ik zorg dat ik het nieuwste patroontje van die zaterdag uitgeprint klaar heb liggen, je kunt gezellig kletsen met andere Randjes-borduursters, elkaars werk bewonderen, "shoppen" bij Atelier Soed Idee en dit alles onder het genot van een lekker kopje koffie of thee met lekkere versnaperingen. We sluiten de middag af met een hapje en een drankje.

Je kunt je aanmelden via de webwinkel . De kosten van € 5,- kun je ter plaatse voldoen.

8 opmerkingen:

 1. Wat leuk,weer een Randjes Bee!
  Alleen weer te ver weg voor mij! Wie oh wie organiseert ook zoiets in Drenthe???
  Jullie dan een gezellige RandjesDag
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die opmerking over dat de randjes * eigendom* zijn van Soed idee is natuurlijk onzinnig de randjes zijn zo oud als de weg naar Rome .

  Gr Marian

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Marian, waar staat dat de "randjes" eigendom zijn van Soed Idee?
   Dat heb ik nooit beweerd! Alleen het "Randje per Week" idee is wel degelijk van Annelies en mij... En dus zijn de Patronen dat ook!

   Verwijderen
 3. Hallo,
  Jammer, dat ik niet kan komen. Misschien een andere keer. Fijne middag gewenst. Groetjes, Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook voor mij jammer genoeg té ver weg....grtjs Binta

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mocht je eens hier in de buurt komen Simone, lijkt me erg leuk, misschien een Bee bij de Quilthoeve?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is veel te ver om naar Nederland te komen voor een middag "Randje per Week". Het is ongeveer 1200 km rijden om naar Nederland te gaan. Vandaar dat ik hier lekker verder door borduur en kijk wel naar het resultaat bij de andere deelnemers. Gezellige middag toe gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bericht!

Thanks for your comment!