Copyright

De patronen van het "Randje per Week" zijn weliswaar gratis, maar zijn en blijven eigendom van Simone de Jong van Atelier Soed Idee en Annelies van den Bergh! Je mag ze voor EIGEN GEBRUIK downloaden en printen, maar NIEMAND mag ze elders publiceren, kopiëren of delen op Facebook, Pinterest etc.!!!
The charts of "Randje per Week" ar free, but are still Copyright protected and owned by Simone de Jong of Atelier Soed Idee and Annelies van den Bergh! You can download and print them for your OWN USE, but NOBODY is allowed to publish, copy or share them to Facebook, Pinterest etc.!!!
Om de patronen op te slaan: klik met de linkermuisknop op de afbeelding om deze te vergroten, klik vervolgens met de rechtermuisknop en sla de afbeelding op op je computer. Print het patroon vervolgens vanaf je computer. Ieder patroon begint steeds met een enkele rij kruisjes, wat de laatste rij is van vorige week (deze dus niet borduren).
Op het blog van Annelies vind je iedere week de achtergrondinformatie en het originele schoollapje, waar de randjes vanaf komen.
To save the charts: click with your left mousebutton to enlarge the picture, then click right mousebutton and save picture on your computer. Print the chart from your computer. Each chart starts with a single row of stitches, which is the last row of last week (you don't stitch these).
At Annelies' blog you'll find each week the background information and the original School Sampler, where the Randjes come from.

maandag 13 oktober 2014

We gaan door!!!

Het wordt tijd dat we het maar eens wereldkundig gaan maken... Er wordt zoveel gespeculeerd (over stopjes enzo) en de dames die in Rijswijk op de beurs langs kwamen, heb ik het al in hun oor gefluisterd...

DE RANDJES GAAN VOLGEND JAAR DOOR!!!!

Annelies en ik hebben allerlei mogelijkheden de revue laten passeren en we zijn er van overtuigd dat we het succes van afgelopen jaar toch nooit kunnen evenaren. Maar dat er een vervolg moest komen was wel zeker! En er waren nog genoeg ongebruikte Randjes op de schoollapjes in Annelies haar verzameling, dus we hebben besloten dat ook 2015 iedere week een (gouden) randje krijgt!

Verder kunnen we er nog niet veel over zeggen. We zijn druk bezig om alle randjes weer uit te werken en om te zetten naar een patroon. Daarna moeten we het nog tot een mooi geheel maken. In november hebben we "werkoverleg" en daarna kunnen we jullie gaan vertellen hoe lang het wordt, hoeveel materiaal je nodig hebt etc.

Wordt vervolgd....


We have a big announcement to make:

THE RANDJES WILL CONTINUE IN 2015!!!

Annelies still have a lot of bands/edges/borders (still don't know the correct translation) left on her collection of Schoolsamplers, so we decided to this for another year.

We're still working on the design and the pattern, so we can't say yet how much materials are needed etc.

To be continued...

23 opmerkingen:

 1. Wat een leuk nieuws. Ik wacht i nspanning af.
  Henny K.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk nieuws om de week mee te veginnen. Bedankt voor jullie mooie randjes en voor al het werk wat ervoor gedaan moet worden.

  Lieve groeten van Liz

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit belooft weer prachtige patronen.
  Fijne dag, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met dit prachtige initiatief. Heerlijke positieve energie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me leuk, alleen neem ik dan linnen wat ik ietsje beter kan zien
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat jullie met de randjes doorgaan, ik doe zeker weer mee. Groet Hanny.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Succes met de voorbereiding.
  Groeten, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O mooi, ik was al aan het bedenken wat ik dan hierna moest gaan doen...haha...
  Fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Daar zullen jullie veel mensen heel blij mee maken! leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super, quelle bonne idée. Merci pour tout et belle semaine

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wonderful! So excited to continue with another band sampler. It has been such fun to do this international stitching project! Looking forward to it and inspired by the variations stitchers have done on the present sampler.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Daar ben ik heel blij mee ! Het is telkens uitkijken naar de zaterdag...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gelukkig hoeven wij dan nog niet in een gat te vallen :o)
  Ontzettend leuk dat jullie dit willen volhouden. Super bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ohhhh wat leuk om te lezen.....ik doe niet mee omdat borduren niet zo mijn ding is. Maar we startte tegelijkertijd met een soortgelijk project. Jullie het borduren wij het haken.....en ook wij zijn al druk bezig met een nieuw project voor volgend jaar. Wat een verslaving he! Succes Annelies en Simone!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh wat leuk. Wat ook leuk was jouw gezicht toen ik je vandaag in zutphen tegenkwam bij de auto. Je zal wel gedcht hebben wie is dat nou weer.
  Gr marion

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooohhh, was jij dat Marion?! We keken naar jullie lampekappen ;) En toen gingen jullie ineens terug zwaaien! Hahaha.

   Verwijderen
 16. Misschien moet ik toch maar eens overwegen om toch mee te doen vanaf volgend jaar??? Alhoewel ik ook graag mijn eigen biscornu's ontwerp en nu mijn eigen merklap aan het maken ben. Maar met een goed voornemen het jaar starten zou ook leuk zijn!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. leuk dat jullie doorgaan maar omdat borduren niet zo mijn ding is vraag ik me af of het volgend jaar beginnen niet te moeilijk is en het misschien beter is de randjes van afgelopen jaar te maken als die patronen nog beschikbaar zijn
  groetjes
  Bernadette

  BeantwoordenVerwijderen
 18. leuk om te horen, ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bericht!

Thanks for your comment!