Copyright

De patronen van het "Randje per Week" zijn weliswaar gratis, maar zijn en blijven eigendom van Simone de Jong van Atelier Soed Idee en Annelies van den Bergh! Je mag ze voor EIGEN GEBRUIK downloaden en printen, maar NIEMAND mag ze elders publiceren, kopiƫren of delen op Facebook, Pinterest etc.!!!
The charts of "Randje per Week" ar free, but are still Copyright protected and owned by Simone de Jong of Atelier Soed Idee and Annelies van den Bergh! You can download and print them for your OWN USE, but NOBODY is allowed to publish, copy or share them to Facebook, Pinterest etc.!!!
Om de patronen op te slaan: klik met de linkermuisknop op de afbeelding om deze te vergroten, klik vervolgens met de rechtermuisknop en sla de afbeelding op op je computer. Print het patroon vervolgens vanaf je computer. Ieder patroon begint steeds met een enkele rij kruisjes, wat de laatste rij is van vorige week (deze dus niet borduren).
Op het blog van Annelies vind je iedere week de achtergrondinformatie en het originele schoollapje, waar de randjes vanaf komen.
To save the charts: click with your left mousebutton to enlarge the picture, then click right mousebutton and save picture on your computer. Print the chart from your computer. Each chart starts with a single row of stitches, which is the last row of last week (you don't stitch these).
At Annelies' blog you'll find each week the background information and the original School Sampler, where the Randjes come from.

dinsdag 3 juni 2014

Artikel MERKWAARDIG

Afgelopen week verscheen de nieuwste editie van het blad van de Vereniging voor liefhebbers van Merklappen "MERKWAARDIG". En hierin stond een uitgebreid artikel over het Randje per Week!
Niet iedereen is lid van de vereniging, dus lang niet iedereen is in de gelegenheid het blad te lezen. Maar gelukkig heeft de redactie van MERKWAARDIG ons een digitale versie van het artikel beschikbaar gesteld, die ik met jullie mag delen! Klik HIER om het hele artikel in PDF te bekijken.
Last week an article was published about "Randje per Week", in a magazine called "MERKWAARDIG", which is a quarterly magazine of the society of Dutch Sampler Lovers.
The editorial office of the Society was kind enough to give us a digital version of the article, so you can all see it (sorry, it's in Dutch!).
Click HERE to see the PDF version of the article.

8 opmerkingen:

 1. Weer iets om samen trots op te zijn!!

  Groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met dit mooie, duidelijke artikel in Merkwaardig, het is zeker iets om trots op te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend leuk, hier kunnen jullie zeer trots op zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dames, en ik ben nog iedere week heel erg blij met jullie randjes en borduur ze met veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super leuk dat jullie via merkwaardig met zo'n uitgebreid artikel in het zonnetje worden gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel...en ook ik ben nog steeds blij dat ik me aangemeld heb...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk artikel. en verdient hoor. Want het is een erg leuk initiatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. M'n zus was in de trein aan het borduren en haar werk werd door de conducteur bewonderd. Daarna liep hij weer door, bedacht zich, en kwam speciaal nog even terug om te zeggen: "Mijn vrouw borduurt ook. Ze is helemaal verslaafd aan het randje-per-week". Tja, zelfs conducteurs weten er nu van!
  Groeten van Margriet
  Groeten van Margriet

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bericht!

Thanks for your comment!